Wandlamp kinderkamer

De wandlamp kinderkamer van FrakkZ is er in diverse leuke afbeeldingen. Wat dacht u van een olifant, of misschien een aap. Deze wandlamp collectie is origineel omdat het anders is dan alle andere wandlampen. De basis voor de wandlamp babykamer is geborsteld RVS. Daar omheen zit een lijstje in kleur. Hiervoor zijn een aantal basiskleuren beschikbaar.

De wandlampen zijn er in een aantal afbeeldingen die aansluiten bij de interesse van kinderen. Zo hebben we de prinses, de racer en de vlinder. Voor de stoere jongenskamer en voor de schattige meisjeskamer is er een passende oplossing. De wandlamp kinderkamer is uit te breiden met een kapstok in dezelfde stijl en kleur. Ook op de kapstok komen dezelfde afbeeldingen en kleuren terug als op de wandlamp. Zo vormt deze set een mooi geheel voor de babykamer. Dit is bijvoorbeeld ook leuk om te geven of te krijgen als kraamcadeau.

De wandlamp kinderkamer is voorzien van een kleine fitting (E14) en het maximale vermogen van de lamp is 25 Watt. De wandlamp wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en inclusief een lamp. De wandlamp kinderkamer wordt dus helemaal compleet geleverd, ook dit is uniek. Ophangen aan de muur, stekker in het stopcontact en klaar voor gebruik. Benieuwd hoe de wandlamp babykamer van FrakkZ er uit ziet? Kom dan maar snel een kijkje nemen!

1 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in