Wandkapstok

U bent op zoek naar een wandkapstok of misschien wel een RVS wandkapstok, maar u wilt geen standaardoplossing? Neem dan eens een kijkje op de website van FrakkZ. Hier vind u wandkapstokken in hout en RVS in allerlei verschillende uitvoeringen.

Het idee achter elk product van FrakkZ is dat u het zelf kunt samenstellen, zodat er een wandkapstok en RVS wandkapstok ontstaat die helemaal naar uw smaak is. We gaan hierin ver, u kunt zelfs een kapstok in de afmeting laten maken die u maar wenst. Deze service is voor ons belangrijk en dit kunnen wij u bieden, omdat we al onze kapstokken zelf produceren en alleen maar werken met leveranciers uit de regio.

De FrakkZ wandkapstokken zijn dus met recht 100% made in Holland te noemen. De houten wandkapstok is onze basis, dit is waarmee het allemaal in 2009 begon. Verkrijgbaar in verschillende lengtes, kleuren, lettertypes en jashaken. Inmiddels is onze collectie elk jaar uitgebreid, waaronder de RVS wandkapstokken, ook met naam en de letterkapstokken. Graag nodigen wij u uit eens een kijkje te nemen op de website en u te laten verassen door de complete en unieke collectie.

3 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in