* Ruilen of retourneren: FrakkZ streeft naar optimale tevredenheid bij klanten en werkt daarom alleen met gerenormeerde leveranciers. FrakkZ doet er alles aan om u een product van perfecte kwaliteit te leveren. Mocht u desondanks toch niet met de aankoop tevreden zijn dan kunt u uw bestelling binnen 8 dagen ruilen of retourneren. Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van uw bestelling. Uw retournering altijd vooraf melden via info@frakkz.nl.
Artikelen dienen niet gebruikt, in ongeschonden staat en voorzien van originele labels en verpakkingen teruggestuurd te worden. Indien dit niet het geval is worden de goederen niet door FrakkZ ingenomen en/of gecrediteerd.
Afgeprijsde artikelen, aanbiedingen of gepersonaliseerde producten kunnen in geen enkel geval worden geretourneerd.
De verzendkosten van een retourzending zijn altijd voor de koper. Onvoldoende- of ongefrankeerde goederen en of goederen zonder referentie of bestelnummer worden niet ingenomen.
Wilt u iets ruilen of retourneren? Neem dan z.s.m. per e-mail contact met ons op. In overleg sturen wij u, na ontvangst van het geretourneerde, de nieuwe artikelen toe, of storten het aankoopbedrag per omgaande terug naar uw rekening.