Nieuws en media

FrakkZ in Noordelijke kranten
08-12-15

FrakkZ verscheen afgelopen week in bijna alle kranten van Noord-Nederland: De krant van Midden-Drenthe, Coevorden aan huis, Hoogeveen.nu, Flevopost, Emmen.nu, Dedemvaartse Courant, Drenthe Journaal, Hardenberg.nu, Stellingwerf.nl, Nieuwe Ooststellingwerver, Meppeler Courant, Steenwijkercourant. 

FrakkZ staat in de krant
29-11-15

Op vrijdag 27 november staat FrakkZ in diverse landelijke en regionale dagbladen zoals het Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad enzovoorts

Hierin beschrijven zij de veelzijdigheid van de FrakkZ (kinder)kapstok.

www.frakkz.nl
 

Bouw en Wonen ontdekt FrakkZ
24-11-15

Een mooie lovende recensie van Bouw en Wonen voor de kapstokken van FrakkZ:

www.bouwenwonen.nl

FrakkZ in herfstnummer Rekels
29-09-15

FrakkZ staat in het herfstnummer van Rekels.

Ook Rekels heeft de bijzondere kapstokken van FrakkZ ontdekt. De personaliseerbare kapstokken in de stoere uitvoering van RVS 2.0 staan te schitteren in de uitgave van dit blad. De diversiteit aan mogelijkheden maakt de kapstok ook een uniek kraamcadeau.

Binnenkort komt er ook een speciale winactie online bij Rekels. Keep posted...

Kapstok RVS 2.0
16-10-14

Oh yeah! Ons FrakkZ hart maakt een klein sprongetje. Na een hele tijd van voorbereiden, ontwerpen, in productie nemen, fotoshoot en promotie kunnen we dan nu zeggen.... Rapapapapaaaaa... De nieuwe FrakkZ RVS 2.0 is gelanceerd en vanaf nu te bestellen op www.frakkz.nl!

FrakkZ RVS 2.0 is een superstoere kapstok van volledig RVS. Iedere haak heeft een letter of teken en je kan hem helemaal naar je eigen smaak maken met de achterplaatjes in kleur.

Wij zijn heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Wij zijn er erg trots op!

FrakkZ, weer een leuke kapstok voor 't-huis! 

Nieuwe collectie: WANDLAMP
06-08-14

Wat zijn we trots! De nieuwe collectie staat online. Deze keer geen kapstokken, zoals u van FrakkZ gewend bent, maar een hele stijlvolle wandlampen. Deze wandlampen sluiten volledig aan bij de kinderkapstokken met afbeelding, zelfde kleur, zelfde afbeelding, maar een totaal andere uitstraling.
Eenheid in uw interieur!

Winnares Koningsdag actie
26-04-14

Sandra van Herk wint voor haar prinsesje Liz een Frakkz kapstok van 40 cm met haar naam! Wil jij ook kans maken op een FrakkZ kapstok? Volg ons op facebook/frakkz!

Koningsdag actie 2014
24-04-14

Kans maken op een FrakkZ kapstok voor jouw prinsje of prinsesje?

Viva Mama (oktober 2009)
02-08-13

De houten collectie van FrakkZ met naam staat in de Viva Mama!

© Developed by CommerceLab