Kraamcadeau

Een kinderkapstok met naam als kraamcadeau voor de pasgeboren baby. Heeft u daar al eens aan gedacht? Een kraamkado is leuk om te geven, de verassing wordt nog groter wanneer de naam van de baby op de kapstok staat. Hierdoor geeft u een heel persoonlijk cadeau wat zeker in de smaak zal vallen! De kapstokken voor de allerkleinsten zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo kan uw kraamcadeau bestaan uit een kinderkapstok gemaakt van hout met daarop de naam in RVS letters.

U kunt uw kraamkado zelf samenstellen, bij deze kapstok heeft u de keuze uit afmeting, jashaakje, lettertype en houtkleur. Voor de kersverse opa’s en oma’s is dit ook een bijzonder leuk kraamcadeau te geven bij de geboorte van uw kleinkind. Tevens hebben we de letterkapstok. Deze bestaat uit losse jashaakjes met letters gemaakt van RVS. Door de optionele achtergrondkleur naar keuze komt de letterkapstok nog beter tot zijn recht. Ten slotte is er nog de kinderkapstok met afbeelding. Hierbij heeft u de keuze uit een groot aantal afbeeldingen op de kapstok, die passen bij de belevingswereld van kinderen. Denk hierbij aan een raceauto, een prinses of een olifant. Deze lijn is onlangs uitgebreid met een wandlampcollectie met dezelfde afbeeldingen en kleuren.

U kunt dus voor de babykamer een kapstok en een wandlamp in dezelfde stijl aanschaffen. Voor het leuke en originele kraamcadeau moet je dus bij FrakkZ zijn.

2 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in