Kinderkapstok met naam

Een kinderkapstok met naam. Niet een standaard kapstok, maar een op maat gemaakt exemplaar die u zelf naar uw wens heeft samengesteld. U plaatst een persoonlijke tekst zoals een slogan of een familienaam op uw FrakkZ kapstok.

Ook de kinderkamer, de badkamer of de slaapkamer is te voorzien van een persoonlijk tintje, door een kinderkapstok met naam tegen de wand te bevestigen. Alle jassen, tassen en andere rondslingerende spullen kun je hier allemaal op kwijt, alles is altijd keurig opgeruimd. De kapstok met naam en de kinderkapstok met naam is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen in hout of RVS. Uiteraard zijn er heel veel verschillende mogelijkheden om uw kapstok met naam naar wens samen te stellen, zodat deze precies eruit komt te zien zoals u dat wilt. Er is ruime keuze uit kleuren, jashaken lettertypes en afmetingen. Door ons ruime assortiment is de kinderkapstok met naam zo samen te stellen dat deze perfect aansluit bij uw interieur, de garderobe de slaapkamer of de badkamer.

Zowel de ontwikkeling als de productie van al onze producten doen we helemaal in eigen beheer. Dat maakt dat FrakkZ met trots kan zeggen dat we voor ieder interieur een passende oplossing bieden. Neem gerust eens contact met ons op.

3 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in