Kapstok

De kapstok met nét dat beetje extra. Dat zijn de kapstokken van FrakkZ. Bij ons vind u een groot assortiment in houten kapstokken. Maar ook de RVS kapstok ontbreekt niet. De RVS kapstok is volledig vervaardigd uit roestvast staal. Het RVS heeft een geslepen oppervlak, dat zorgt voor een keurige strakke afwerking.

U heeft bij de RVS kapstok de keuze uit een variant met haken aan de onderzijde, of gedraaide knoppen aan de voorzijde om al uw jassen en tassen aan op te hangen. Ook de houten kapstok is verkrijgbaar in veel varianten en kleuren. Veel van onze producten zijn ook personaliseerbaar, u kunt dus een naam of tekst naar keuze op de kapstok laten plaatsen. Dit maakt elke FrakkZ tot een uniek en persoonlijk exemplaar! Zelfs maatwerk is geen enkel probleem, omdat we alles zelf in eigen beheer produceren.

FrakkZ is een volledig Nederlands product, en is daarmee uniek. Heeft u een specifieke vraag of wens voor uw kapstok, neem dan gerust contact met ons op, dan bekijken we samen met u de mogelijkheden.

3 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in