Kapstok kinderkamer

De kapstok kinderkamer collectie van FrakkZ is een hele bijzondere. Deze kapstokjes kinderkamer zijn er in verschillende varianten, kleuren en afmetingen. Er is een hout collectie voor het kapstokje kinderkamer, verkrijgbaar in verschillende kleuren en jashaakjes. Tevens is er een RVS lijn voor de kapstok kinderkamer. Deze lijn is geschikt voor wie van een moderne look in de kinderkamer houdt. Al onze kapstokken zijn te voorzien van een naam naar keuze. Zo krijgt het kapstokje voor uw kinderkamer een heel persoonlijk tintje.

Ook is er een letterkapstok, deze kapstok bestaat uit losse jashaakjes met daarin een letter. Zo kunt u zelf de naam samenstellen aan de hand van losse letters. Elke letter heeft zijn eigen haakje. Deze letterkapstok is uit te breiden met een losse achtergrondplaat verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u de kapstok kunt afstemmen op uw interieur.

Tenslotte is er de kapstok 2.0 collectie. Deze wandkapstok bestaat uit een basis van RVS. De kapstok 2.0 is er in een houten afwerking, of in een afwerking RVS met gekleurde ronde plaatjes achter de letters. Ook hier is iedere letter voorzien van een jashaak. Het verschil met de letterkapstok is dat de jashaken niet los geleverd worden, maar als een complete samenstelling op een vaste basis. Zo is er een ruime keuze om uw kapstok kinderkamer naar wens samen te stellen.

2 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in